Cine suntem

Modulex Group S.R.L. este o companie romaneasca cu o experienta de peste 10 ani care furniza servicii de calitate dar cele mai noi si performante sisteme in domeniile instalatiilor termice, sanitare, HVAC si electrice, atat pentru spatii dedicate uzului rezidential, cat si pentru spatii vaste precum, institutii publice, hoteluri, hale, cladiri de birouri si nu numai.

In cadrul activitatilor pe care le desfasuram in domeniul proiectarii, executiei, furnizarii de echipamente, service-ului, mentenantei, managementului instalatiilor si in cadrul parteneriatelor dezvoltate de-a lungul timpului au primat profesionalismul, integritatea, promptitudinea, entuziasmul, responsabilitatea si loialitatea, motiv pentru care am reusit intotdeauna sa oferim cele mai bune si eficiente solutii clientilor nostri.

De ce Modulex Group

Produse si servicii de calitate

Suntem conştienti ca succesul unei lucrari pleaca de la o proiectare inteligenta. Mai stim ca omogenitatea si cursivitatea etapelor unui proiect depind foarte mult de inglobarea lor intr-un întreg, drept pentru care noi oferim solutii complete.

Service de ultima generatie

Complexitatea lucrarilor executate, dar si dorinta de a satisface nevoile clientilor nostri au impus infiintarea unui departament de service, departament ce are in dotare o unitate mobila si echipamente si dispozitive de ultima generatie.

Totul perfect de prima data

In afara de cunostinte tehnice detaliate, abordarea cuprinzatoare si competenta extinsa a profesionistiilor nostri, fiabilitatea noastra constituie valoarea adaugata si calitatea lucrarilor care ne diferentiaza de concurentii nostri.

Statisticile companiei

361420

Total MP executati

71093

kW total instalati

6150

kVA instalati

18700

Sprinklere instalate

Calitate si seriozitate

Suntem constienti ca succesul unei lucrari pleaca de la o proiectare inteligenta. De asemenea, mai stim ca omogenitatea si cursivitatea etapelor unui proiect depind foarte mult de inglobarea lor intr-un intreg, drept pentru care noi oferim solutii complete. Fara jumatati de masura, deci fara timp irosit! De aceea compania noastra va ofera serviciul de management al proiectului, noi ocupandu-ne de tot ce este necesar pentru ca intregul proiect de instalatii sa functioneze corect. Compania noastra are departamente specializate pe fiecare tip de sistem:

  • Departamentul Sisteme Termice
  • Departamentul Sisteme Sanitare
  • Departamentul Sisteme de Conditionare a Aerului si Ventilatii

Principalele activitati ale atelierului de proiectare includ:

  • obtinerea de avize;
  • proiectarea propriu-zisa;
  • analiza intermediara a proiectului;
  • corectarea documentatiei;
  • analiza finala si avizarea;
  • avize definitive de ansamblu.

Executarea propriu-zisa a lucrarilor se face cu o echipa specializata in instalatii termice, instalatii sanitare, clima si ventilatii. Echipa Modulex Group este formata din specialisti cu o foarte buna calificare si in acelasi timp excelenti profesionisti.

Este o echipa care s-a sudat in timp atat prin lucrul bine structurat in echipa cat si printr-o experienta indelungata pe proiecte foarte diverse si inovatoare. Contributia unui management experimentat si performant precum si a unui excelent departament de proiectare au fost de asemenea factori importanti de agregare si acumulare a experientei echipei.

Complexitatea lucrarilor executate, dar si dorinta de a satisface nevoile clientilor nostri au impus infiintarea unui departament de service. In cadrul acestui departament functioneaza o unitate de service mobila dotata cu echipamente si dispozitive de ultima ora.

La cererea clientilor, in functie de complexitatea lucrarii, asiguram echipe de intretinere cu program permanent. Obiectivul acestor echipe este mentinerea instalatiilor proiectate si executate de noi la nivelul optim de functionare, respectiv in parametrii stabiliti de contractul cadru.