INSTALATII SANITARE

Managementul proiectului, proiectarea si punerea in functiune a instalatiilor sanitare sunt operatiuni cruciale, indiferent ca discutam despre o hala industriala sau despre o cladire de birouri cu patru etaje. O instalatie sanitara proiectata deficitar va aduce ulterior utilizatorilor mari batai de cap, afectand activitatile curente. De asemenea, in momentul in care se proiecteaza instalatia sanitara pentru o cladire, trebuie avut in vedere atat componenta ecologica, dar si optimizarea consumului de apa.

Modulex Group va sta la dispozitie cu servicii complexe de managementul proiectului de instalatii sanitare, indiferent de natura acestora inclusiv instalatii de alimentare cu apa, instalatii de preluare ape uzate, instalatii de limitare si stingere a incendiilor, instalatii de tratare a apelor si multe altele.

INSTALATII SANITARE

Indiferent de proiect, vom incerca intotdeauna sa proiectam cele mai economice instalatii sanitare, care sa corespunda standardelor moderne. Putem proiecta instalatii sanitare aparente, ingropate sau suspendate, in functie de cerinta si de aplicabilitate.

Cu peste 10 ani experienta in proiectare si executare instalatii sanitare, compania noastra poate sa faca fata oricarei provocari, indiferent de complexitate. Personalul nostru este unul calificat, capabil sa duca la indeplinire toate cerintele astfel incat sa reusim sa multumim si pe cei mai exigenti clienti.

Contactati-ne acum!

Statisticile companiei

361420

Total MP executati

71093

kW total instalati

6150

kVA instalati

18700

Sprinklere instalate