SERVICE SI MENTENANTA

Mentenanta adecvata a instalatiilor HVAC si prevenirea defectiunilor reprezinta o activitate importanta pentru performantele de ansamblu ale unei cladiri inclusiv a confortul ocupantilor, daca vorbim de o cladire de birouri, sau pastrarea calitatii produselor, daca vorbim de un spatiu de depozitare sau de productie.

Modulex Group va sta la dispozitie cu servicii complexe de service si mentenanta .

SERVICE SI MENTENANTA

Un serviciu de mententanta micsoreaza costurile de intretinere a cladirii, creste eficienta energetica a cladirii si a echipamentelor HVAC, durata de viata a echipamentelor HVAC si creste confortul. Echipa noastra are la dispozitie un autovehicul de service de ultima generatie, tehnicieni autorizati pentru pentru instalatii de incalzire, ventilatie si climatizare, din domeniul comercial si industrial, ce au experienta pe majoritatea brandurilor cunoscute din domeniul HVAC.

La cererea clientilor, in functie de complexitatea lucrarii, asiguram echipe de intretinere cu program permanent. Obiectivul acestor echipe este mentinerea instalatiilor HVAC la nivelul optim de functionare, respectiv in parametrii stabiliti de contractul cadru.

Contactati-ne acum!

Statisticile companiei

361420

Total MP executati

71093

kW total instalati

6150

kVA instalati

18700

Sprinklere instalate