INSTALATII ELECTRICE

Atunci cand vine vorba despre proiectare de instalatii electrice, nu e loc pentru amatori. O cladire are nevoie de o retea electrica potenta, corect executata, care sa nu puna in dificultate desfasurarea activitatilor. De asemenea, e nevoie de foarte multa siguranta in executie astfel incat sa nu apara ulterior deficiente in utilizarea instalatiilor cladirii.

Avem peste 10 ani experienta in proiectare si montare de instalatii electrice de toate tipurile, atat pentru curenti tari cat si pentru curenti slabi. Modulex Group va sta la dispozitie cu instalatii de alimentare cu energie electrica indiferent de sursa (bransamente, grupuri electrogene, regenerabile, etc), cu instalatii pentru distributia de energie electrica (joasa tensiune, medie tensiune, inalta tensiune), instalatii pentru priza de pamant, instalatii pentru paratrasnet, instalatii de forta sau de iluminat, etc. Deasemenea pe partea de curenti slabi acoperim intreaga gama de servicii (retea de computere, sisteme de alarmare efractie si incendiu, etc.).

INSTALATII ELECTRICE

Instalatiile electrice proiectate de noi vor fi aduse la viata de personal calificat ce respecta toate normele de securitate si sanatate in munca, in functie si de spatiul, de locul de montare. Compania noastra se va ocupa si de o evaluare a gradului de protectie la apa si la praf, astfel incat sa fie evitate posibile incendii sau avarii.

Contactati-ne acum!

Statisticile companiei

361420

Total MP executati

71093

kW total instalati

6150

kVA instalati

18700

Sprinklere instalate