INSTALATII HVAC

Toate cladirile in care se desfasoara activitati comerciale ori productie cu personal angajat trebuie sa fie optimizate din punct de vedere al instalatiilor HVAC pentru a eficientizarea costurilor de intretinere.

Astfel, compania noastra va sta la dispozitie cu solutii complexe de managementul proiectului si punere in functiune a instalatiilor HVAC de toate tipurile. Avem o experienta indelungata in proiecte complexe de HVAC indiferent de suprafata cladirii, a solutiilor dorite si a termenului de executie.

Instalatii HVAC

Toate instalatiile HVAC proiectate de Modulex Group sunt atent optimizate pentru un randament maxim si un consum minim, indiferent de perioada anului in care sunt folosite. Interesul nostru este sa aducem in prim plan solutii ultramoderne, capabile sa dea randament maxim.

Personalul companiei noastre implicat in managementul proiectului si instalarea sistemelor de incalzire, de ventilatie si de aer conditionat detine o vasta experienta in aceste domenii si poate asigura un serviciu de calitate, capabil sa multumeasca pe toti clientii si sa reprezinte cu succes compania nostra.

Contactati-ne acum!

Statisticile companiei

361420

Total MP executati

71093

kW total instalati

6150

kVA instalati

18700

Sprinklere instalate