INSTALATII TERMICE

Oferim cele mai moderne si economice solutii pentru incalzirea oricarui tip de spatiu. Compania noastra este capabila sa proiecteze si sa puna in practica sisteme de incalzire de ultima generatie indiferent de tipul de combustibil folosit: lemn, gaze naturale, energie electrica.

Avem o experienta pe piata de peste 10 ani in domeniul managementului de proiect al instalatiilor termice iar la cererea clientilor putem oferi si servicii de mentenanta cu program permanent. Modulex Group va avea grija intotdeauna ca instalatiile termice proiectate si puse in functiune sa aiba un randament maxim si un consum de combustibil minim.

INSTALATII TERMICE

Indiferent ca este vorba despre corpuri statice, convectoare, ventiloconvectoare, plafoane si pereti radianti, panouri cu infrarosu, panouri solare destinate incalzirii locuintelor si prepararii de apa calda, suntem capabili sa concepem cele mai calitative instalatii termice ingropate, suspendate sau aparente incercand intotdeauna sa minimizam costurile si sa aducem in fata clientilor cel mai bun raport calitate-pret.

Mai trebuie precizat faptul ca Modulex Group ofera clientilor consultanta de specialitate astfel incat sa ne asiguram de faptul ca in final toata lumea este multumita. De managementul proiectului si punerea in functiune a instalatiilor termice Modulex Group se va ocupa intotdeauna un personal calificat, conform cu legislatia in vigoare, respectand normele de siguranta si de calitate.

Contactati-ne acum!

Statisticile companiei

361420

Total MP executati

71093

kW total instalati

6150

kVA instalati

18700

Sprinklere instalate