MANAGEMENTUL PROIECTULUI DE INSTALATII

Oricine a fost implicat in constructia unei cladiri, indiferent de marimea cladirii, stie ca cea mai dificila parte a constructiei este managementul proiectelor de instalatii, parte vitala a oricarei cladiri dar foarte dificil de pus in opera. Managementul proiectelor este o activitate complexa care necesita respectarea unor reguli clare, parcurgerea unor etape predefinite si implica o capacitate de analiza si previzionare dezvoltata.

Parcurgerea etapelor asigura punerea In aplicare, corecta si completa, a activitatilor proiectului, conform timpului prognozat si bugetului stabilit. Folosirea corecta a tehnicilor de management a proiectelor va asigura atingerea criteriilor esentiale de succes ale proiectului pentru ca acesta sa fie relevant, fezabil si sustenabil. Modulex Group va sta la dispozitie cu servicii complexe de managementul proiectului de instalatii, indiferent de natura acestora, fie ele instalatii sanitare, termice, electrice de curenti tari sau slabi sau HVAC.

MANAGEMENTUL PROIECTULUI DE INSTALATII

Avand peste 10 ani experienta in managementul proiectului si executare instalatiilor, compania noastra poate sa faca fata oricarei provocari, indiferent de complexitate. Serviciile noastre de management de proiect includ stabilirea necesitatilor clientului, estimarea costurilor, pregatirea documentatiei de licitatie, verificarea proiectului, administrarea contractului, executia proiectului si verificarea lucrarilor finalizate.

Intregul proiect, de la proiectare la punere In functiune, este supravegheat de un manager de proiect cu experienta. Inginerii implicati in proiect au aptitudini specializate si lucreaza In echipa pentru a atinge cu exactitate tintele stabilite de client. Printre proiectele finalizate cu succes se numara capacitati industriale, cladiri de birouri, cladiri de apartamente, hoteluri si spatii comerciale de mari dimensiuni.

Contactati-ne acum!

Statisticile companiei

361420

Total MP executati

71093

kW total instalati

6150

kVA instalati

18700

Sprinklere instalate